Love Been Taken
Disclaimer


FollowDashboard
Hi ! I am NyQiey Xuan and Im 17 y/o. This is my First skin ;)

Story Owner Linkies
Scream Here

Assalamualaikum ! plez leave your tagboard here, when u visit this blog okay !:D then,follow this blog. TQ :)
Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: NyQiey Xuan
Best view: Google
Awak , kenapa tinggalkan saya ? SAYA SAYANG AWAK !
Friday, October 26, 2012 | 8:41 AM | 0 comments
awak... awk igt tak mula2 kita jmpa kat mne? huhu..sy masih igt lg wak =) awk igt tak awk add sy kat fb dlu? ye..awk add sy. msa tu sy lgsng xknl awk spe. tp sy tgk gamba awk..awk ensem =) so sy men approve je.. lps tu awk tego sy.. awk ckp ''hey gurl, thnks 4 approval'' sy bls blk kat wall awk ''sme2..jgn sombong suda..'' mula2 sy malu nk kwn dgn awk sbb awk ensem.. sy plak?? urm..xcantek =( tp awk ckp '' awk..sy xkesah la. lgpun awk baik =)'' kat fb tu lah kita jd makin rapat.. rupa2nya dh setaun kita kwn kat fb kn?? huhu awak... hari tu mse kita ngh chatting kat fb.. ttbe awk beria2 ajk sy jumpa tp sy xnk sbb sy malu nk jmpa dgn org sekacak awk.. awk ckp kat sy '' awk ni..nk malu pe? sy bkn nk mkn awk pon..jumpa k?'' sy dgn serba slh setuju utk jmpa dgn awk.. smpai xtido mlm sy dibuatnya yela.. nk jmpa dgn awkkan. awk pun satu, kalau xjmpe xleh ke?? huh. -_-'' awak… hari yg dinanti2kn tlh pun tiba.. sy maseh igt lg hari yg kita spatutnya jmpa awk igt x?? aritu hujan renyai2 kn wak? Kita jnji jmpa kat times square So sy tnggu awk dtg..hati sy punyalah bdebar Sy tgk jam rupa2nya Dh Stgh jam sy tunggu awk.. Awk xsmapi lg..mm mna awk nie?? ‘’Xpelah..maybe jln jem kot..’’ luah hati sy Tp ble dh smpai sejam sy tunggu Tp awk maseh xdtg2 lg Sy mula hilang sabar Awak tipu saya!! Sy nanges wak..sy tau sy xcantek tp awk jgn mainkan sy.. Dh puas sy tunggu awk. Sy kecewa..sy nk balik! Tiba2.. Sy tdengar ada org pgl2 nme sy Sy toleh blkg.. Rupa2nya awk ada kat blkg sy Tergamam sy dibuatnya Sy tgk awk..baju awk basah kuyup awk senyum smbl berikan sy bunga Eh!! Bunga ros. Bunga feveret sy..mna awk tau ni?? Awk minta maaf dgn sy sbb tlambat Kesian awk.. rupa2nya awk tpaksa redah hujan sbb nk belikan bunga ni utk sy so sweet =’) sy pgg bunga yg awk berikan smbl tersenyum =) awk ckp ‘’ awk cantek sgt ble awk senyum mcm ni’’ hati sy punyalah berbungga2 tp sy xharapkan awk jd milik sy sbb sy x secantek pompuan len . awak… awk tau x sy dh mula sygkan awk? Sejak ari ptama kita jmpa aritukn.. Hati sy slalu teringatkan awk mm..tp sy tau awk hnya anggap sy kwn awk je sy pendamkan perasaan sy.. bia sy sorg je yg tau ttg perasaan ni… awak… Huhu..awk mmg seorg yg baik, ensem, kelaka Sumenye ada pd awk.. Hari yg plg bmakna dlm hidup sy yg xmungkin sy lupakan ble kita jln2 kat taman awk belikan eskrem corneto utk sy kita jln2 smbl mkn eskrem..mse tu mmg best sgt wak =) mse tu jgk lah awk luahkan perasaan awk awk ckp..AWAK SAYANGKAN SAYA!!! Omg….! Sy tkejut sgt2 wak..tergamam pun ada X pernah tlintas difikiran yg awk akn ckp mcm tu Awk ckp dh lma awk sukakan sy Tp takot utk luahkan sbb awk takot sy hnya anggap awk sbg kwn Tp awk x bertepuk sblh tgn Sbb sy juga sygkan awk.. sgt2 =) Tp Sy nk awk janji dgn sy yg awk xkn main2kan perasaan sy Sbb sy xmahu dikecewakan.. Awk janji dgn sy yg awk xkn bt sy menangis. Awk janji awk akn jge sy smpi ble2.. awak… sejak kita kapel awk selalu ada utk sy.. hari2 awk call sy..sms.. sy suka sbb awk amek berat ttg sy awk taukan sy suka tgk cite korea? Sy slalu je pksa awk tgk cite korea tu sme2 Tp awk x prnah membantah.. Awk temankan sy walaupon awk xsuka cite tu. Betul x? =p Bila sy nanges.. Awk akn lapkan pipi sy dan ckp ‘’ ish awk ni..cite je la.jgn nanges tau. Xcomel je sy tgk =)’’ Huh..awk suka sgt usik sy.kdg2 geram dgn karenah awk tu =p Awk x pernah marah sy ble sy buat slh Awk akn ckp ‘’ xpe..len kali jgn bt lg tau. Syg awk!’’ Ble sy moody Awk selalu ceriakn sy..sy akn gelak Yela..sbb awk kelaka sgt. Wek =p Awk..sy sgt btuah sbb dpt awk sbg teman sy.. Syg awk… awak… knp sejak akhir2 ni sy tgk awk moody je? Awk x seceria dlu Awk slalu termenung.. Ble sy tegur, awk marah sy.. Tp sy x amek hati sbb sy tau awk ada mslhkan? Sy nk awk share mslh awk dgn sy sbb sy kn makwe awk Tp awk ckp awk xde mslh utk dikongsi dgn sy.. awak… knp hari ni awk x call sy? Sy call..sms..sume awk xreply Knp wak?? Sy rindukan awk.. Tolong la jwb call sy..please =( Sy sabar tunggu call dr awk.. Tp… Dh sebulan awk diamkan diri Sy terlalu rindukan awk.. Haritu sy pergi umah awk Mak ayah awk ckp awk dh pindah.. Awk…knp buat sy mcm ni?? Knp awk xbgtau sy yg awk dh pindah? Knp?? Awk pergi mcm tu je kn..tinggalkan sy sorg2 Awk igt tak yg awk janji awk xkn tinggalkan sy? Mna pergi janji awk?? Mana?? Sampai hati awk bt sy menangis.. AWAK TIPU SAYA!!! awak… dari haritu jgk la sy tanamkan dlm hati sy yg sy BENCI lelaki! Ye..sbbkan awk sy bencikan lelaki! Dh tertutup pintu hati sy utk lelaki lain.. Awk..sy merana krn awk! Sy xboleh nk buang awk dr fikiran sy..knp wak? Knp?? Ya Allah…sakitnya hati hambamu ini.. awak… mse sy tgh kemas2kn brg2 yg awk berikan utk sy sbb sy nk buang sume tu.. sy nekad yg sy nk lupakan awk.. tiba2 mak awk call sy.. apa yg dia bgtau sy betul2 buat sy sedih wak.. dia ckp awk ngh nazak skg!! Awk sakit apa?? Rupa2nya awk ada leukemia Ya Allah…sy betul2 rse dunia sy gelap.. Sy x mampu bdiri lg.. Knp awk tipu sy?? Knp awk xprnh bgtau sy sblm ni?? Awk tgh mderita..awk..awk..jgn tinggalkn sy! Awk..sy pergi jenguk awk kat hospital Robek hati sy ble tgk awk terlantar ats katil tu Sy xdpt tahan air mata wak.. Sy xsnggup tgk awk mcm ni.. Awk..sedarlah! jgn tinggalkan sy..tolong la =’( Tp… Tuhan lebih menyayangi awk.. Awk pergi bt selamanya.. Awk pergi meninggalkan kami.. Awk tinggalkan sy… Awk…. Sy xakan pernah lupakan kenangan kita Selamanya ada dlm hati sy.. Awk.. Maafkan sy..SAYA SAYANGKAN AWAK =) !! UZF



Old things | New things