Love Been Taken
Disclaimer


FollowDashboard
Hi ! I am NyQiey Xuan and Im 17 y/o. This is my First skin ;)

Story Owner Linkies
Scream Here

Assalamualaikum ! plez leave your tagboard here, when u visit this blog okay !:D then,follow this blog. TQ :)
Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: NyQiey Xuan
Best view: Google
No Title !
Saturday, April 14, 2012 | 12:58 AM | 0 comments
awak , dulu orang tak suke kite berkawan kan??,
macam macam orang cakap itu la ini la tapi kita buat tak dengar je sebab kte dua tau kan??kan??
tapi ade jugak yg masih ngn kita , ade jugak kawan kawan yg sudi tolong kita ..
kita tak dengar ape orang cakap tapi kita cube untok kenal each other ....

awak , dah lame kita kenal baru saya tau serba sikit pasal awak , ape yg orang lain cakap tu tak betol dorang tak nilai sape awak yg sebenanrye , dorang cakap sebab dengar dari orang lain ..kan ..

tau tak kenapa saya suka berkawan awak?? kenapa saya terima awak ??
jawapannye senang je awak , saya boleh nampak keihlasan awak , awak berusaha untok capai ape yg awak nak ...

its doesn't matterr where you go , what you do or how much you have , its who you have beside you , i'm so glad i have you..






kita suka awak !!
kita sayang awak !!


bile kite dah mula nk series dalam satu hubungan tu , kita akan berusaha untok dapat kannye betol tak ??

awak , awak berusaha kan sekarang ni??? saya ni degil macam selalu awak cakap , tapi still awak layan karenah saya , mesti awk fed up kan ?? tapi kan awak , saya hargai semua tu sebab awak masih ada untuk saya ..






i love yours , together or not .always yours , because i gave you my heart and i dont want it back ,


it’s been 4 months we know each other well.
for some times I upset you
for some times I need your help
for some times I talk to you
for some times you cheer me up
for some times you tell me about yourself
very much thanks for that.
you’re smart and though very kind
that’s why i fall in … with you.


Old things | New things